2011. február 20., vasárnap

Cribbs és ami utána jött

Szombat. Az első teljes szabadnapom a család nélkül :P Péntek este (vagyis már szombat hajnalban :P) olyan fél 2 körül kerültem ágyba, merthát pont mi ment a tévében?! Hát a Batman Begins. És mivel én imádom a két új Batman-filmet, így nem is volt kérdéses, hogy végignézem :) 10.30, ja nem is, már majdnem 11 volt, mikor felébredtem, így kb esélytelen volt, hogy a 11.30 előtt néhány perccel érkező 1-es buszt elérjem, mert még össze kellett szednem a kiteregetett ruhákat, fel kellett egy kicsit porszívóznom, meghát enni sem ártott :D Így a kövi buszra pályáztam, amit sikeresen el is értem, így kb pontban a megbeszélt 12.30-ra értem a találkozási pontra. Majd, mivel nem láttam ott egyik lányt sem, így dobtam egy üzit Maggienek, hogy gyorsan elszaladok a Coach Stationre, és megveszem a jegyemet, aztán tali.

Nagyon gyorsan, kb 2-3 perc alatt meg is vettem a jegyet, viszont k.rva drága az online árakhoz képes :S Ha meg tudtam volna venni az interneten, akkor mindössze £17-ba került volna, így viszont, hogy a pályaudvaron vettem £25.10-be (!!!!) került. Hát szörnyű, nem hittem volna, hogy ennyivel drágább lesz :S Na mostmár mindegy, legközelebb már jó előre megveszem neten a hostszüleim segítségével.


12.40-re már vissza is értem a Primarkhoz/ba, ahol összetalálkoztam Maggievel, viszont Anikának még se híre, se hamva nem volt, így sms-t küldtünk neki, majd elindultunk szétnézni egy-két boltba, főleg rágcsálnivaló után az esti filmezéshez :) Végül a The Mall-ban futottunk össze, majd telefonfeltöltés, néhány egyéb dolog megvétele után indultunk is a Cribbs Causewayhez, ami a városközponttól 50 percre van busszal. Maria már ott várt ránk, már jóval előbb odaért, mert először 13.30-ra beszéltük meg, hogy a Cribbsnél tali, dehát mi 13.53-kor hagytuk el a városközpontot. Ja, még a városközpontról és a buszról jut eszembe: a városközpontból nekünk az 1-es és az 54-es busz jó a Cribbshez. Szépen meg is jött 42-kor az 54-es, nem nyitja ki az ajtót a sofőr, várunk. Kinyitja, és közben száll is ki, és nem gyengén otthagyta a buszt, nyitott ajtókkal (!!!!), sehol a következő sofőr... -.- Egy kicsit felelőtlen szerintem... Így az 1-es buszra neveztünk be, ami jött, és miután mindenki felszállt, már indult is. Így az úton megmutattam a lányoknak Westbury-on-trym-et :D, a faluközpontot, a jó kis lejtőket/emelkedőket, aztán, hogy majd hol fogunk leszállni.


A Cribbs Causewaynél lévő Mallban is szétnéztünk, én már voltam ott vagy 3-4-szer, a lányok még egyszer sem, de kb néha úgy mentek, mint a gyerekek az édesség- vagy játékboltban :D:D Rácsodálkozva a dolgokra, meg ilyenek :D:D:D:D Jópár boltba bementünk, aztán a Caffé Rogue-ba ültünk be egy kávéra/teára (ki-ki mire). Aztán a Marks&Spencer-be vitt az utunk, hogy megvegyük a vacsihoz a hozzávalókat, de nem ment olyan könnyen :P Ugye először el kellett dönteni, hogy mit csinálunk, aztán megtalálni a hozzávalókat, úgyhogy egy kis időt ott is eltöltöttünk. De sikeresen vettünk szinte mindent, úgyhogy indultunk is hozzám.


Körbevezettem őket, aztán elkezdtük csinálni a kaját, mert már mindenki tápos (:P) volt. Elég hamar kész lett, ilyen galuskás, csirkés, zöldséges kaját dobtunk össze, majd elkezdtünk filmezni. Először az Angels&Demons (Angyalok és Démonok)-ra esett a választásunk, dehát arról elég hamar lemondtunk, mert nagyon figyelni kellett volna a szövegre :P Aztán a The Proposal (Nászajánlat a magyar címe asszem) lett a kiválasztott, mivel 2-en még nem láttuk :P, a másik kettőnek meg tetszett :P, úgyhogy beadtam a derekam :D:D Közben még pattogtattunk kukoricát is, mert olyat vettünk, amit egy edényben kell kipattogtatni :), majd a finom Rosé mellett elfogyasztottuk :)


A lányok a 22 óra körül érkező busszal mentek el, de mondtam nekik, hogyha el akarnak szakadni a hostcsaládjuktól, akkor a héten nyugodtan jöhetnek :), legalább én sem leszek egyedül. Igaz, Maggie nem lesz Angliában, mert megy holnap délután egy hétre Svédországba meglátogatni a barátjait, ugyanis korábban ott járt egyetemre. Maria és Anika meg fog dolgozni néhány napot a héten, viszont nem végig, úgyhogy biztos összefutunk. Meghát van ilyen voucher-book (utalvány-könyv, vagy nem is tudom, mi lenne ennek a jó magyar név), amiben egy csomó ajánlat van, pl 1-et fizet, 2-őt kap, és van egy ilyen utalvány, ami az egyik közeli mozira vonatkozik, kedd és csütörtök között megspórolhatunk £4.60-ot a mozijegyből, azaz egy mozijegyet, mert ennyibe kerül egy mozijegy, ha felmutatjuk azt az utalványt. És mivel még játsszák a The King's Speechet, így mondtam Mariának, hogy ha van £2.30-ja egy mozira, akkor elmehetünk :P :D


Tegnap este/éjszaka sem sikerült hamar lefeküdnöm, mert gyorsan átszörföltem a csatornákon, és pont a kezdésnél futottam bele a The Butterfly Effect (A pillangóhatás) című filmbe, ami nagyon tetszett, amikor láttam, így most megnéztem angolul is. Elég elgondolkodtató. Majd letáboroztam a szobámba, mert ugye most a nappaliba "költöztem" :P, hogy nincs itthon senki, szóval visszamentem a szobámba, hogy fekszek le, de erre meg megláttam, hogy NBA All-Star-hétvége ügyességi versenyek, úgyhogy azt kezdtem el nézni, és egészen 4-ig fennvoltam :P


11 körül keltem, mert 11.30-tól Juve-meccs volt, de sajnos vesztett a csapat :( Közben kiírtam újraírható DVD-re a két Daughtry-albumot, és kb olyan 3 óta folyamatosan azt hallgatom elég jó hangerővel :D:D Egyszerűen imádom ezt az együttest. Amúgy biztos örül neki Minnie és Mac, a tőszomszédunk, hogy hallhatják a zenét :P :D Dehát szabadság van!!!


A meccs után egyébként ismételten szótáraztam, mert az a könyv, amit Maggie-től kaptam, nagyon jó, jó szószedetek vannak benne, úgyhogy az nagy segítség lesz. Most meg mindjárt tanulok is már szavakat, mert ez a lényege az egésznek :)

3 megjegyzés:

  1. Szia!
    Véletlen találtam a blogodat, de azóta rendszeres olvasód vagyok, mindig várom az új bejegyzést.:P:) Nekem is kedvencem Chris Daughtry, a szomszéd csak örüljön, soha jobb zene nem fog hozzá átszűrődni.:)
    További sok sikert a bloghoz, a gyerekekhez meg mindenhez:))

    VálaszTörlés
  2. Köszi szépen a jókívánságokat!!! :) Megpróbálok gyakran írni, ez nagyjából sikerül is :P
    Daughtry-hoz meg hozzá kell szoknia a szomszédnak, mert az elkövetkező egy hétben elég sűrűn fogja hallani, ha itthon lesz :D
    (Te meg csak kövesd a blogomat továbbra is :D :P)

    VálaszTörlés
  3. Személy szerint abszolút meg vagyok elégedve a bejegyzések sűrűségével:P:D
    Meglesz:))

    VálaszTörlés