2011. február 3., csütörtök

The show must go on


Hogy ne szakadjon meg a "jó" sorozat :D, tegnap délután sem viselkedtek valami jól a srácok :P Dehát addig még el kellett jutni, nézzük is gyorsan, hogy mi történt addig: Már a reggeli felkelés is érdekes volt. Mivel időben fel akartam menni, tehát mire a szülők mennek el, vagyis olyan 7.55-re, ezért 7-re állítottam ismét csak az ébresztőt, dehát ez most nagyon nem segített. Az első ébresztésre még emlékszem, de aztán egyszer csak ránéztem a telóra, és 7.52!!!!  volt, úgyhogy kb szószerint kirobbantam az ágyból, és hiperszuper gyorsan felmentem. Hát mondjuk biztos "jól" néztem ki :D:D Majd mielőtt indultunk volna a suliba, az egyik kislány azon kezdett el sírni, hogy miért akarom én begombolni a kardigánját -.-, még szerencse, hogy az apja itt volt, így besegített, aztán útnak indultunk. A suliba vezető úton semmi probléma nem volt, csak egy kis durci azon, hogy ki nyomja meg a gombot a kereszteződésben a lámpánál. De ezt hamar lerendezzük: "A másikat te nyomod meg" v. "Majd délután te leszel a soros". Ezek általában segítenek is.

Hát már nem is tudom, hogy mit csináltam délelőtt, de az hótbiztos, hogy semmi hasznosat :D Aztán még kedden este megbeszéltük fészen Anikával, hogy szerdán összefutunk, mivel még szombat óta nálam volt az angol könyve, amit a Starbucksban hagyott, miután elment, és szerencséjére mikor mi mentünk, észleltem, hogy ott felejtette. :P Szóval 12.30-ra beszéltük meg, hogy találkozunk a Hippodrome előtt. Mivel már itthonról is későn indultam (12.05-kor), és még bementem a Waitrose-ba, ami egy kis kitérő volt, hogy vegyek egy pár Pick-kolbászt ;), mivel tegnap rakott krumplit terveztem csinálni vacsira. Végülis 12.40-re odaértem a Hippodrome elé, már, természetesen :P, ott volt Anika, aztán beültünk asszem egy Café Rouge, a Queen Square közelében, ilyen jó kis, kényelmes székekbe. Olyan 2 körül vettük a sátorfánkat, aztán én még bementem a Tescóba, hogy vegyek tejfölt, hogy biztos elég legyen a rakott krumplihoz. 14.16-kor indultam el bicajjal a központból, és 14.38-kor már leszálltam a bicajról. 22 perc alatt hazaértem, ami k.rva hihetetlen számomra. Talán megállt közben az idő?! Ja, és még közben egyszer az egyik emelkedőn le is kellett szállnom, mert csinálták az utat, és csak az ellenkező sáv fért el, így a járdán toltam ott fel a bringát. Szóval új csúcs :D ;)

Aztán még mielőtt indultam volna a gyerekekért, váltottam néhány sms-t az apukával, hogy akkor mi lesz a vacsi, mert még reggel az egyik lány említette, hogy Baked beans-t és toastot (babot és pirítóst) ennének. Végülis visszaírt, hogy azt szeretnének, így az lesz, így nem kellett csinálnom rakott krumplit :/ Viszont így nagyon-nagy a kísértés, hogy jövőhét szerdáig megeszem a finom Pick-kolbászokat :D:D Na mindegy. Itthon természetesen megint hozták magukat a fiúk, nem tudtak megegyezni, így ismét csak a verekedésre került a sor, tehát közbe kellett avatkoznom. Szóval "kemény" vacsoracsinálásba fogtam :D K.rva nehéz volt kinyitni 5 babkonzervet :P, és a toastkenyeret betenni a toaster-be :P Mondjuk A középső fiúnek ismét hamarabb kellett prezentálnom kaját, így ő még egy kis rántottát is kapott, amit én csináltam volna a többieknek is, de mondta Az apuka, hogy nem szükséges. Így egy elég vérszegény, pirítós és paradicsomos bab volt a vacsi. Mondjuk ettem is 3 pirítóst, mindegyiket jól megpakolva babbal :D Hát nem ez volt életem leglaktatóbb kajálása, az hótziher.

A mai napom is ilyen semmilyen volt, kb olyan voltam, mint a mosogatószar (Anya után szabadon :D). Reggel, miután Az anyuka elvitte a gyerekeket a suliba, ismét porszívóztam a brutálisan erős új porszívónkkal. Fasza kis szerkentyű ez, nem bánom, hogy megvették :D Nagy nehezen ebédelés után olyan 1.15 körül eldöntöttem, hogy tanulok, be is ültem az ágyba, dehát nem kellett 5 perc, és elnyomott az álom :P :D Kb egy órát bóbiskoltam. Ezután megbeszéltük Balázzsal, hogy lassan le kéne foglalniuk a coach-ot is, biztos, ami biztos, hogy ez is le legyen rendezve. Hamarosan meg is lesz, úgyhogy már majd csak Ferihegyre kell feljutniuk, de az meg úgyis vonattal lesz, mert úgy lesz a legegyszerűbb, és legolcsóbb, ahogy néztük. Úgyhogy már csak zsét kell gyűjteni :D Ezután szótáraztam az egyik pdf-ből, amit letöltöttem néhány hete, abba ilyen jól, témákba vannak szedve a szavak, és azok közül elég sok új volt, úgyhogy lesz mit tanulni. Egyébként szótárazásban jó vagyok :D, mostmár csak tanulásban kéne belehúznom...

A mai vacsora sem volt valami egetrengetően nehezen elkészíthető, most lencseleves volt soron. Ebben gyakorlatilag annyit segítettem, hogy a krumplikat meghámoztam, meg összevagdostam, aztán megcsináltam Az anyukanak a lunchbox-át, majd vártam, hogy kajáljunk:D Ma az anyjukat "boldogították" egyébként a gyerekek. A fiúk ismét csak kitettek magukért -.- Ennyire még nem hallottam kiabálni Az anyukat... Hát de ha hülyék a fiúk, akkor néha muszáj hangosabban rájuk szólni :/ Úgy látszik, ez egy ilyen hét, úgyhogy holnapra biztos "méltó" befejezést prezentálnak nekem délután :P Btw, Az apuka vacsorára nem jött haza, igazából nem tudom hol van, és mikor jön haza, nem is találkoztam vele most este.

4 megjegyzés:

  1. Szia Tamas! Ha jol tudom akkor mar keszitettel a csaladnak rakottkrumplit; izlett nekik? En hiaba is csinalnek tuti hogy nem ennek meg; nagyon egy valagatos banda!
    Ha nem titok elarulnad hogy honnan toltotted le a pdf-t? Sajnos en ne jarok suliba, ezert magamtol tanulgatok itthon! Elore is koszi!
    Kellemes hetveget!
    udv,
    Kata

    VálaszTörlés
  2. hello.
    én is a pdf-ről szeretnék..vagyis este űtküldhetnéd,ha nem okozna gondot :P kösziiii

    VálaszTörlés
  3. Koszi Tamas a linket, mar le is toltottem, mostmar csak tanulni kell! :)

    VálaszTörlés
  4. én is megkaphatom a linket esetleg?:)

    VálaszTörlés