2011. március 12., szombat

Birmingham calling

Tudom, vagyis gondolom, hogy most itt a vizsgáról szóló beszámolómat szeretné olvasni az a néhány :P olvasó, aki követi a blogomat. Hát őket el kell, hogy szomorítsam, mivel 20 perc múlva elhagyom a bázist, ezért idő hiányában majd egy későbbi, még meg nem nevezett időpontban kerül "bemutatásra" a vizsgám. Zanzásítva más egyéb történésekkel.

Hú, már nem is tudom, hogy mikor került először szóba a CSAK magyar au-pair-találkozó ötlete, de valamikor tavaly év végén-idén év elején tettek róla említést nekem. Akkor még jóóó távolinak tűnt az időpont, dehát eddigi tapasztalatokból kiindulva tudtam, hogy nagyon hamar eljön ez a márciusi hétvége is. És tádáááám! Itt is vagyunk. Még Bristolban, de olyan 3,5 óra múlva már Birminghamban. Mivel az au-pairek nagy többségben lányok, ezért képzelhetitek, hogy nem sok fiú lesz ott rajtam kívül ;) Szóval indulás!!!



ui.: biztos mindenki hallott a Japán közelében bekövetkezett 8,9 !!!! magnitúdójú földrengésről és az ezt követő tsunamiról. Szörnyű! :S Szerencsére Ágota és Feri (két kinnlévő barátom) jól vannak, nem a rengések közvetlen közelében laknak, viszont utórengéseket ők is éreztek és egy napig voltak áram nélkül. Reméljük, mostmár nem lesz több rengés.


1 megjegyzés:

  1. én feszülten várom a beszámolód, de nyugi az enyém se készült még el, túl hosszú pedig már így is de ma dolgozom a tegnap helyett szóval csak később kerül fel. de röviden, sztem egészen barátságos volt ahhoz képest...persze ettől megbukhatok de az az én hibám lesz és nem a vizsgáé:)

    VálaszTörlés