2011. március 17., csütörtök

Tetszik ez a hét

Hát mit ne mondjak, tegnapot leszámítva, eddig ez a hét tökéletes. A tegnap is csak a kicsit hidegebb időjárás miatt van külön megemlítve. Viszont a gyerekek feltűnően jól viselkedtek tegnap is, pedig egyszerre volt itthon mind az 5 velem :P délután. Lehet, hogy a tavasz rájuk is jó hatással van?! :) Ámen.


Egyébiránt ez a múlt hétvége (már a pénteket is ideveszem) olyan jó volt, hogy azóta kezdek visszaállni egy normális életvitelbe, azaz viszonylag időben lefekszem, így elég könnyen (ami nagy szó engem ismerve :P) felkelek reggelente, és nem is vagyok álmos egész nap :) Ezt én két okra vezetem vissza: 1. túl vagyok a nyelvvizsgán, azaz napközben nem kell tanulnom, hanem bármit csinálhatok, amit amúgy múlt hét péntekig csak vacsora után, este csináltam (értsd, filmnézés, korlátlan fb, msn, skype :P, stb), és így hamarabb fekszek le, 2. ez a birminghami au-pair tali, MAGYAR au-pair tali nagyon jó volt :D Kösz, csajok! ;) Nagyon jó volt a hangulat az egész hétvégén, éshát azért jónéhány hónap csak angolul beszélés után gyakorlatilag 2 teljes nap csak magyar beszéddel töltve nem volt rossz, és akkor még finoman fogalmaztam! Aki még nem élt hosszabb ideig távol, az nem tudja elképzelni, hogy milyen jó érzés ez! Egyszerűen feltöltött a következő hetekre!!!

És akkor még a tavaszról alig szóltam. Már vasárnap óta napsütéses idő van (szerdát leszámítva), ma is annyira jó az idő, hogy az előbb kint, a hátsó kertben ebédeltem és süttettem magam :P :D


Amúgy tegnap összeszerkesztettem a videót a birminghami kiruccanásról, valamint estére rakott krumplit csináltam, telepakoltam még jobban a tálat a hozzávalókkal, mint múltkor, de következőnek majd még többet kell csinálni, mert megállapítottuk az apukával, hogy már bőven kezd kevés lenni :P Hát ugye nőnek a gyerekek, és egyre több a kajaigényük :) Vacsora után mesélt a terveikről, meg hogy mik várhatóak a következő időkben náluk. Asszem jövőhéten jön egy kertész, aki az előkertet fogja széppé megcsinálni, mert tavaly októberig a szomszéd és köztünk volt egy kerítés, amit akkor kiszedtek, és azóta egy "szép" lyuk van annak a helyén, úgyhogy ki kell egyenlíteni, mert már a családnak és a szomszédnak is szúrta a szemét. Most pedig az egyik fenti fürdőszobát újítják fel, vagy fogják felújítani. De ezek még ilyen kicsi beruházások ahhoz képest, amit ezután mondott. Napelemeket terveznek, hogy szereltetnek a garázs tetejére, amelyik felét éri a nap, hogy így maguknak termeljék az energiát. Ez "mindössze" £15000-os beruházás :P, de rövidesen el kell dönteniük, ha csinálni akarják, mert a kormány már csak egy évig támogatja.


Hamarabb vacsiztunk egy jó félórával, mert a középső fiúnak úszógálája (ti. versenye) volt 19.15-től, így legkésőbb 6-kor ennünk kellett, így akkorra prezentáltam a vacsit :) A korábbi vacsizásnak köszönhetően jó hamar végeztünk, így volt időm bőszen elpakolni a BL-meccs előtt, merthogy végre láthattam (volna) időben egy BL-meccset. Végülis mondjuk néztem a Chelsea-Koppenhágát, dehát elég fostos volt :P Ilyen a formám, hogy egy jó gyenge meccset tudok nézni végre élőben :D:D Na mindegy.


Azt el is felejtettem írni, hogy tegnap megjött a Lloyds TSB banktól a csomagom, hogy a számlámat megnyitották, mostmár csak be kell mennem egy fiókba, bemutatni az okmányokat, aztán indul a banzáj! Szóval ezt ma meg is ejtettem, igaz, egy kicsit tovább tartott a bankban az ügyintézés, mint amúgy tartott volna, mert az ügyintéző hölgy M betű helyett N-et ütött a Tamásban :D De most már úton van az angol bankkártyám! Kúúúl!


Most pedig a további utazások szervezése van folyamatban :P



Ciao!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése